در پی اقدام تروریستی رژیم اشغالگر قدس در به شهادت رساندن یکی از پرچمداران جبهه مقاومت، دبیرکل حزب الله لبنان، شهید سید حسن نصرالله و فرمان رهبرانقلاب برای همدلی و همراهی با جریان مقاومت، قطعه «شهید مقاومت» *تهیه شده در *مرکز شعر موسیقی و سرود صداوسیما منتشر شد.
خوانندگی و تنظیم این قطعه که در واحد موسیقی استانهای صداوسیما تولید شده است را میلاد ابراهیمی برعهده داشته و متن آن سرودهای از سیدمحمدحسین ابوترابی است.
میلاد ابراهیمی با محکوم کردن این حادثه جانسوز بیان کرد: «شهید مقاومت» در لبیک به فرمان رهبر انقلاب و به منظور پشتیبانی معنوی و فرهنگی از همه باورمندان به جریان مقاومت به تولید رسیده است.
وی افزود: شعر این اثر از سید محمد حسین ابوترابی است و مجری طرح این کار کاوه کیانی و ایمان بساک آهنگسازی این اثر را انجام دادهاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران:
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین: